Seilmagasinet

Dette bladet er på Norsk

4.5/5 (139 stemmer)

Utgivelsesplan 2022

Startdatoen for et abonnement kommer helt an på det aktuelle forlagets utgivelsesplan og vi på Bladkongen kan derfor ikke garantere en spesifikk startdato. Vanligvis må forlagene motta bestillingen din ca 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Troligvis får du ditt første blad i forbindelse med én av de to nestkommende utgivelsene. Merk at utgivelsesdato er datoen når bladet sendes ut fra forlaget, og at det derfor kan leveres noen dager etter denne datoen.
4. 7 juli
5. 15 september
6. 17 november

Produktbeskrivelse

SEILmagasinet er Norges mest innholdsrike seilbåtblad som gir deg aktuelle nyheter om båter og utstyr, tester og forbrukertips, gjør-det-selv-stoff, sjømannskap og opplæring, havner og opplevelser i inn- og utland, samt oversikt over bruktmarkedet.
Som totalabonnent* på SEILmagasinet får du nå tilgang til bladet i App Store og Google Play, som en del av ditt abonnement. Det betyr at du kan lese SEILmagasinet på lesebrett og smarttelefon. Logg deg på med din epost-adresse, og last ned magasinet uten ekstra omkostninger. Abonnenter får tilgang til siste utgave først i App Store og Google Play. Via den nye appen får du også tilgang til vårt magasinarkiv med alle utgaver av SEILmagasinet fra 2006. Her kan du søke frem artiklene du ønsker.

*Digital tilgang er ikke med i rabatterte pakker for to og fire utgaver med mindre det er spesifisert i kampanjen.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: Norsk Maritimt Forlag
Sjefredaktør: Ole Henrik Nissen-Lie


Hvem leser bladet?

Menn: 100 %
Kvinner: 0 %


500 tegn igjen

T.J.,
Dette er bladet for deg som driver seilsport i en eller annen form. Fantastisk oversikt over foreninger og klubber i Norge og flotte reportasjer fra inn og utland.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3